Bu yıl ilk kez Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST), 3/C sınıfının öğrencileri, öğretmenleri Eda GÖNEN’in rehberliğinde katılarak ileri teknoloji ile tanışmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.41.33 (1)

Sınıf Öğretmeni Eda GÖNEN: ‘’Selçuk BAYRAKTAR’ ın babası, Özdemir BAYRAKTAR anısına düzenlenen ‘’Bir Çocuk Gelsin Uçağa Dokunsun ‘’projesi kapsamında  TEKNOFEST’e katılım sağladık. Proje, binlerce çocuğun uçuş deneyimi yaşaması, etkinlik alanları ile tanışması, ana sahne gösterileri ile buluşması, simülasyon deneyim alanlarını tecrübe etmeleri ve tematik sergi alanlarını deneyimleyerek unutulmaz anılar biriktirmesine olanak sağladı.’’ dedi.

Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.41.33

 Okul Müdürü Bekir GÜNEŞLİCE: ‘’Toğuzata İlkokulu Olarak - Toğuzata Hazırlar Hayata- sloganı çerçevesinde öğrencilerimizi çağın teknolojileri ile tanıştırmak,,hayallerini geliştirmek ve ufuklarını açmak için TEKNOFEST ‘te katıldık.Okulumuzu her alanda başarı ile temsil eden Toğuzata ailesine teşekkür ederim.’’dedi.

Dubai Online Vize Başvurularında Hızlı ve Güvenilir Çözümler Dubai Online Vize Başvurularında Hızlı ve Güvenilir Çözümler

Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.41.33 (2)
HABER: Oğuz KARAKOÇ

Editör: Dilek Nur