İzmir'de Aile İçi Vahşet: 25 Yaşındaki Bağımlı Evlat Anne Babasını Silahla Öldürdü! İzmir'de Aile İçi Vahşet: 25 Yaşındaki Bağımlı Evlat Anne Babasını Silahla Öldürdü!

Gece saatlerinde dışarı çıkmak isteyen İ.A., dayısı M.T. (46) ile bu sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İ.A., dayısını boğazından bıçakla yaraladı. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, M.T.'ye müdahalede bulunarak hastaneye kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen M.T. hayatını kaybetti.

Genç Kız Tutuklandı

Cinayet sonrası olay yerinde suç aletiyle birlikte gözaltına alınan İ.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından adliyeye sevk edilen İ.A., savcılıktaki ifadesinin ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile Durumu ve Suç Geçmişi

İ.A.'nın babasının cezaevinde, annesinin ise şehir dışında olduğu öğrenildi. Ayrıca, genç kızın 'kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme, tehdit ve hakaret' gibi çeşitli suçlardan 20 suç kaydının bulunduğu ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube tarafından arandığı ortaya çıktı.