• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • STERLIN 45,36 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
22°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta, berberler, kuaförler ve güzellik salonlarına yönelik yeni bir düzenleme getirildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve SGK İl Müdürlüğü iş birliğiyle emeklilere yönelik projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 30 Temmuz Salı günü şehir genelinde geniş çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, elektrikli bisiklet sürücüsü Salih Önat (56) hayatını kaybetti.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak alkol operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak, Pazarcık ilçesinin Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nda önemli bir yol yenileme çalışması başlatıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden biri olan 'Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemi' projesi için çalışmalar hız kazandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Andırın yolu üzerinde hafriyat yüklü kamyon devrildi, sürücü ve yanındaki bir kişi sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Habitat iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda büyük bir spor şenliği düzenledi. Yaklaşık 6 saat süren etkinlikte gençler, voleyboldan tenise, basketboldan boksa, badmintondan atletizme kadar birçok spor dalını deneyimleyerek hem eğlendi hem öğrendi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında yürüttüğü örnek projelerden biri olan Mobil Çocuk Kütüphanesi, yaz tatilinde de çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Özellikle kırsal kesimlerdeki mahallelere ziyaretler düzenleyerek çocukları kitaplarla buluşturan bu proje, Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği etkinliklerle büyük beğeni topladı.