Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde gerçekleştirilen spor şenliği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı çerçevesinde Habitat iş birliğiyle organize edildi. Etkinlik, Arslanbey Mesire Alanı’nda yapıldı ve profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen spor aktiviteleri gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Katılımcılar, çeşitli spor dallarında hem yeteneklerini geliştirdi hem de sporun birleştirici değerleriyle tanışma fırsatı buldu.

Spor Senligi 1

Gençler Etkinlikten Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Etkinlikte spor yapmanın yanı sıra eğlenceli vakit geçiren gençler, şenlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Kahramanmaraş Habitat Derneği İl Sorumlusu Feyza Elif Akkaya, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlediğimiz spor şenliğinde çocuklarımıza olimpik değerler eğitimi sunduk. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz,” dedi.

Kahramanmaraş’a Komşu İller Depremle Uyandı: Malatya ve Adıyaman Sallandı! Kahramanmaraş’a Komşu İller Depremle Uyandı: Malatya ve Adıyaman Sallandı!

13 yaşındaki Rabia Öztürk, “Etkinlik çok eğlenceliydi. Futbol, uzun atlama, voleybol ve koşuyu denedim. Bize bu fırsatı veren Başkanımıza teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu. Fatmanur Türkmen ise, “Burada tüm spor dallarını denedim ve hepsi çok eğlenceliydi,” ifadelerini kullandı. Yusuf Çınar Kundakçı, Muhammed Ali Karadaş ve Hayrunnisa Bozdağ da etkinliğin harika geçtiğini ve spor şenliklerinin daha sık düzenlenmesini istediklerini belirttiler.

Editör: Dilek Nur