• DOLAR 34,12 %0.28
  • EURO 38,10 %0.11
  • STERLIN 45,41 %0.11
  • ALTIN 2.859,66 %1.07
  • BİST100 9.955 %-0.21
  • BITCOIN 63.250 %1.89
  • ETHERIUM 2.555 %5.14
27°
2 ay önce GÜNCEL

Dünya genelinde yaşanan büyük yazılım arızası, bankacılık, havacılık ve sağlık sektörlerini ciddi şekilde etkiliyor. Microsoft'un sistemlerindeki büyük çaplı sorun, birçok sektörde işlemlerin durmasına yol açtı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Millî Eğitim Caddesinde yaşanan trafo yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Kamyon Yangını Korkuttu: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta içmesuyu altyapısına yönelik önemli bir adım daha atılıyor. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin merkez mahallelerinde yürütülen içmesuyu hatları imalat çalışmaları hızla devam ediyor. KASKİ Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde yürütülen bu projede, toplamda 1.600 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı döşeniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, izinsiz kenevir ekimi yapılan kırsal alana düzenlediği operasyonda iki kişiyi gözaltına aldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'ndan Yeni Operasyon: Uyuşturucuyla Mücadele Devam Ediyor

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta pide ve lahmacun severler için kötü haber! Kahramanmaraş Fırıncılık ve Unlu Mamulleri İmalat ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası, pide ekmeği ve lahmacun fiyatlarına zam yaptı. Yeni fiyat tarifesi-18 Temmuz perşembeden itibaren geçerli olacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında, şüpheli hareketler sergileyen üç şahıs gözaltına alındı.

2 ay önce Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, emeklilere yapılan 2 bin 500 liralık maaş artışını eleştirerek, “Emekli hakkını sandıkta alacak” dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki bazı mahallelerde 19 Temmuz 2024 Tarihinde Planlı Elektrik Kesintisi Olacak.