• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,11 %0.12
  • STERLIN 45,40 %0.12
  • ALTIN 2.863,14 %1.20
  • BİST100 9.901 %-0.75
  • BITCOIN 63.097 %-0.16
  • ETHERIUM 2.530 %3.94
26°
2 ay önce GÜNCEL

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nun Çocuk Hakları Alt Komisyonu, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde çocuk psikiyatristi sayısının yetersiz olduğunu tespit etti. Komisyon, hazırladığı raporda, çocuk başına düşen psikiyatrist sayısının ihtiyacı karşılayamadığını belirtti.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Menderes Mahallesinde dikkatsizlik sonucu iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaralı bir Kerkenez kuşu bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden Önemli Operasyon: İki Aranan Suçlu Yakalandı.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yürütülen deprem soruşturmalarında tarihi bir gelişme yaşandı. Dulkadiroğlu Kaymakamlığı, 69 kişinin hayatını kaybettiği ve 16 kişinin yaralandığı Güneşli Kocabaş Evleri’nin 7’nci bloğunun yıkılmasına ilişkin davada belediyede görevli 3 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi. Bu durum, deprem felaketine ilişkin soruşturmalarda bir ilk olarak kaydedildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinin Kavşut Mahallesi'nde yeni oluşturulan mezarlığa erişimi sağlayan yolları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, mezarlığa giden ana yol ve mezarlık içindeki stabilize yollar, kilit parke ile kaplanarak ulaşım standartları yükseltiliyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği doğa yürüyüşleri, yaz döneminde yeniden başlıyor.

2 ay önce GÜNCEL

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ı vuran ve "asrın felaketi" olarak adlandırılan büyük depremin ardından, Bad-ı Saba Konutları A Blok'un yıkılmasıyla ilgili dava süreci devam ediyor. 42 kişinin yaşamını yitirdiği faciada 1'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına Kahramanmaraş 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen palalı ve silahlı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.