• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.999 %-0.47
  • ETHERIUM 2.580 %1.18
21°
2 ay önce Ekonomi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023” listesine girmeyi başaran Kahramanmaraşlı firmaları tebrik ederek, “Kent olarak ülkemiz kalkınmasının temel taşı olan üretim, ihracat ve istihdamımızla daha güçlü yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman ve Şanlıurfa'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarak vatandaşları zorluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu iller için acil sıcaklık uyarıları yayınladı.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Elbistan’da bayram öncesi ekmeğin 10 TL’ye satılmak istenmesini eleştirerek, bu duruma karşı belediyenin etkin bir şekilde çalıştığını belirtti. Ateş, "Halkın bayram üzeri ekmeği ile oynanmasına gerek yok" diyerek, esnafın yaşadığı zorluklara rağmen faturanın halka kesilmesine karşı çıktı.

2 ay önce GÜNCEL

Manisa'nın Soma ilçesi, gece saatlerinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 10 km derinlikte gerçekleşen bu deprem, İzmir, Aydın ve Balıkesir gibi çevre illerde de hissedildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, depremin ardından herhangi bir olumsuzluk bildirilmediğini açıkladı.

2 ay önce GÜNCEL

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, su kaynaklarının korunması ve verimli kullanımı konusunda yaptığı önemli açıklamalarla dikkat çekti.

2 ay önce GÜNCEL

Self servis oto yıkama makinası ve köpük püskürtme makinaları, araç sahiplerine hem pratik hem de etkili bir temizlik deneyimi sunan önemli ekipmanlardır.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, Erçene yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine bağlı Kandil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ruhsal bunalım yaşadığı iddia edilen bir kişinin cesedi baraj gölünde bulundu.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde yer alan Kuddusi Baba Bulvarı’nın, 25 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 F Grubu'ndaki son mücadelesi olan Çekya maçını, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekranda futbolseverlerle buluşturacak.