AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre, Manisa'nın Soma ilçesinde saat 01.36'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 10,24 km derinliğinde gerçekleşti ve bölgedeki birçok kişi tarafından hissedildi.

Deprem İzmir, Aydın ve Balıkesir'de de Hissedildi

Deprem, Manisa dışında İzmir, Aydın ve Balıkesir'de de hissedilerek büyük korkuya neden oldu. Gece saatlerinde yaşanan bu sarsıntı, vatandaşlar arasında paniğe yol açtı.

LGS Sonuçları Açıklandı: 1.2 Milyon Öğrencinin Tercih Maratonu Başladı LGS Sonuçları Açıklandı: 1.2 Milyon Öğrencinin Tercih Maratonu Başladı

Vali Enver Ünlü'den Açıklama

Manisa Valisi Enver Ünlü, depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Ünlü, "Merkez üssü Soma Büyükışıklar Mahallemiz olan saat 01.36'da meydana gelen 4,8 şiddetindeki depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Ekiplerimiz tarafından sahada gerekli kontroller yapılmaktadır. Geçmiş olsun," ifadelerini kullandı.

Manisa Da Gece Saatlerinde Korkutan Deprem 17455896 5403 M

Ekipler Sahada İnceleme Yapıyor

Vali Ünlü, ekiplerin deprem sonrası sahada gerekli kontrolleri gerçekleştirdiğini belirtti. Şu ana kadar herhangi bir hasar ya da can kaybı rapor edilmezken, yetkililer olası riskleri değerlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.