• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.100 %0.48
  • ETHERIUM 2.584 %1.95
18°
2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş dahil 47 ilde düzenlenen "Narkoçelik-23" operasyonlarında 445 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, bisiklet yolu çevresindeki kuru otlar henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı ve kısa süreli bir paniğe neden oldu.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, çalıştığı vincin üzerinde mahsur kalan bir işçi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

2 ay önce GÜNCEL

Ön muhasebe programları, işletmelerin finansal işlemlerini düzenli ve sistemli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan yazılımlardır. Bu programlar; fatura kesme, stok takibi, müşteri ve tedarikçi bilgilerini yönetme gibi temel muhasebe işlemlerini kolaylaştırır. Peki, ön muhasebe programı öğrenmek ne kadar kolaydır?

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Sakarya Mahallesi'nde, sigortasız motosiklet kullanan sürücüler trafik polislerine saldırdı. Olay, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin şüpheli iki motosiklet sürücüsünü durdurmasıyla başladı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Fırnız Mahallesi'nde bulunan Fırnız Çayı, doğal güzellikleri ve huzur dolu atmosferiyle turistlerin yeni favori mekanı haline geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, dualarla anıldı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğini sağlamak ve şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla Turgut Özal Bulvarı'nda akıllı kavşak uygulamasını devreye soktu. Proje kapsamında bağlantı yollarının asfaltlanması tamamlanırken, bölgede kilit parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce GÜNCEL

AKEDAŞ tarafından Kahramanmaraş'ta yapılacak planlı elektrik kesintileri, 26 ve 27 Haziran 2024 tarihlerinde Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerindeki bazı mahalleleri etkileyecek.