Akedaş'tan Açıklama: 28 Haziran'da Kahramanmaraş'ta Elektrik Kesintisi Olacak! Akedaş'tan Açıklama: 28 Haziran'da Kahramanmaraş'ta Elektrik Kesintisi Olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehit Mehmet Ali Horoz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Programa Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan da katıldı.

Mevlid I Serif 2

Başkan Görgel, şehit ailesi ve yakınlarının acılarını paylaşarak taziyelerini iletti. Programda konuşan Başkan Görgel, “Sayın Valimiz ve şehir protokolümüz ile birlikte şehidimiz Mehmet Ali Horoz kardeşimiz için okutulan Mevlid-i Şerif programına katılarak şehidimizi dualarla andık. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Mevlid I Serif 4

Şehit Mehmet Ali Horoz, Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla yapılan operasyonda vatan savunmasında hayatını kaybetmişti. Dualarla anılan şehit için düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, şehit ailesine destek ve başsağlığı mesajları ile dolu bir anma oldu.