Şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu ulaşım imkânı sunmayı hedefliyor.

Afşin'deki Çalışmalar

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Afşin Asri Mezarlığı’nda 6 bin metrekarelik alan kilit parke ve bordürle kaplandı. Mezarlık içerisindeki ana ve ara yolların ulaşımını kolaylaştıran bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, Afşin'de Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yürüyüş yollarının yapımına başlandı. Yeni yürüyüş yolları, yoğun bir çalışma ile caddeye kazandırılıyor.

Elbistan'da Ulaşım İyileştirme

Elbistan ilçesinde, İncecik Mahallesi'ne ulaşım sağlayan arterde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir ediliyor. Bu çalışmalar sayesinde mahalle yolu daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehirden Turgut Özal Bulvarı’na Kapsamlı Yenileme! Kahramanmaraş Büyükşehirden Turgut Özal Bulvarı’na Kapsamlı Yenileme!

Elbistan 2-1

Ekinözü'ndeki Çalışmalar

Ekinözü ilçesinde ise Alişar, Gaziler, Ataköy, Kürtül, Anbar ve Demirlik mahalle yollarında bakım, onarım ve şarampol temizliği çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar, yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kuzey İlçelerinde Ulaşım Ağı Geliştiriliyor

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için yatırımların artarak devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda, yol bakım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni projelerle de bölgedeki ulaşım standardının artırılması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kuzey İlçeleri’nde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmalarıyla bölgedeki ulaşım sorunlarını çözmeyi ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor. Bu yatırımlar, şehir merkezi ve kırsal mahallelerdeki ulaşım altyapısını modernize ederek, yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.