• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %-0.63
  • ETHERIUM 2.574 %0.43
19°
2 ay önce GÜNCEL

Manisa'nın Soma ilçesi, gece saatlerinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 10 km derinlikte gerçekleşen bu deprem, İzmir, Aydın ve Balıkesir gibi çevre illerde de hissedildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, depremin ardından herhangi bir olumsuzluk bildirilmediğini açıkladı.

2 ay önce GÜNCEL

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, su kaynaklarının korunması ve verimli kullanımı konusunda yaptığı önemli açıklamalarla dikkat çekti.

2 ay önce GÜNCEL

Self servis oto yıkama makinası ve köpük püskürtme makinaları, araç sahiplerine hem pratik hem de etkili bir temizlik deneyimi sunan önemli ekipmanlardır.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, Erçene yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine bağlı Kandil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ruhsal bunalım yaşadığı iddia edilen bir kişinin cesedi baraj gölünde bulundu.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde yer alan Kuddusi Baba Bulvarı’nın, 25 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 F Grubu'ndaki son mücadelesi olan Çekya maçını, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekranda futbolseverlerle buluşturacak.

2 ay önce GÜNCEL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki deprem riskini azaltmak amacıyla 200 milyon metrekarelik alanda mikro bölgeleme çalışmaları yürütüyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, Türkiye genelinde deprem hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

2 ay önce GÜNCEL

Amanos Dağları'nda gerçekleştirilen son araştırmalar, Osmaniye ve Kahramanmaraş arasında ciddi bir deprem riski bulunduğunu gösterdi. Çukurova Üniversitesi'nde jeoloji mühendisliği doktora öğrencisi Serkan Akbay'ın yaptığı bu kapsamlı çalışma, bölgenin deprem potansiyelini gözler önüne serdi.

2 ay önce GÜNCEL

TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat, anız ve orman yangınlarına dikkat çekerek, çiftçilerin ve halkın daha dikkatli olmasını istedi.