• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %-0.4
  • ETHERIUM 2.583 %0.77
18°
2 ay önce GÜNCEL

Ön muhasebe programları, işletmelerin finansal işlemlerini düzenli ve sistemli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan yazılımlardır. Bu programlar; fatura kesme, stok takibi, müşteri ve tedarikçi bilgilerini yönetme gibi temel muhasebe işlemlerini kolaylaştırır. Peki, ön muhasebe programı öğrenmek ne kadar kolaydır?

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Sakarya Mahallesi'nde, sigortasız motosiklet kullanan sürücüler trafik polislerine saldırdı. Olay, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin şüpheli iki motosiklet sürücüsünü durdurmasıyla başladı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Fırnız Mahallesi'nde bulunan Fırnız Çayı, doğal güzellikleri ve huzur dolu atmosferiyle turistlerin yeni favori mekanı haline geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, dualarla anıldı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğini sağlamak ve şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla Turgut Özal Bulvarı'nda akıllı kavşak uygulamasını devreye soktu. Proje kapsamında bağlantı yollarının asfaltlanması tamamlanırken, bölgede kilit parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce GÜNCEL

AKEDAŞ tarafından Kahramanmaraş'ta yapılacak planlı elektrik kesintileri, 26 ve 27 Haziran 2024 tarihlerinde Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerindeki bazı mahalleleri etkileyecek.

2 ay önce Ekonomi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023” listesine girmeyi başaran Kahramanmaraşlı firmaları tebrik ederek, “Kent olarak ülkemiz kalkınmasının temel taşı olan üretim, ihracat ve istihdamımızla daha güçlü yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman ve Şanlıurfa'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarak vatandaşları zorluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu iller için acil sıcaklık uyarıları yayınladı.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Elbistan’da bayram öncesi ekmeğin 10 TL’ye satılmak istenmesini eleştirerek, bu duruma karşı belediyenin etkin bir şekilde çalıştığını belirtti. Ateş, "Halkın bayram üzeri ekmeği ile oynanmasına gerek yok" diyerek, esnafın yaşadığı zorluklara rağmen faturanın halka kesilmesine karşı çıktı.