• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.63
  • ETHERIUM 2.560 %0.34
18°
2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, ilçe merkezine bağlı kurumda görev yapan tesis amirleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

2 ay önce GÜNCEL

Engelli vatandaşlara sağlanan ÖTV ve KDV muafiyetli araç alımında suistimallerin önüne geçmek amacıyla yeni düzenlemeler geliyor. Engellilere yönelik pozitif ayrımcılık kapsamında uygulanan bu muafiyetlerin kötüye kullanılmasını önlemek için çeşitli kısıtlamalar getirilecek.

2 ay önce Ekonomi

Kurban Bayramı tatilinde araç sahiplerine yapılan akaryakıt zammı, yeni zamlarla devam ediyor. Daha önce ertelenen zamların ardından, sektör kaynaklarına göre 24 Haziran gecesi benzin ve motorine çifte zam yapılacak.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bulunan bir kum ocağında yaşanan feci kaza sonucunda işçi Kadir Seçgin (68) hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un Kahramanmaraş'taki ailesine başsağlığı mesajı iletti.

2 ay önce GÜNCEL

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde bugün meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem, bölgede kısa süreli bir paniğe yol açtı.

2 ay önce ASAYİŞ

Konya'nın İsmil Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası, 3'ü çocuk 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ereğli istikametine seyreden Abdurrahman K. (29) yönetimindeki otomobil, refüje çarparak devrildi ve feci kazada 2 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNCEL

Adana'da 6 Şubat depreminin ardından 96 kişiye mezar olan 14 katlı Alpargün Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, binanın inşasında ciddi hatalar yapıldığını ortaya koydu. Raporda, binanın beton kalitesinin düşük olduğu ve kolonlarında yeterli miktarda demir bulunmadığı belirtildi.

2 ay önce GÜNCEL

Irak'ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör saldırısında şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un acı haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Mehmet Ali Horoz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonlarda görev yaparken hain bir saldırı sonucu şehit düştü.