• DOLAR 34,03 %-0.10
  • EURO 38,04 %0.31
  • STERLIN 45,29 %0.31
  • ALTIN 2.825,33 %0.80
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.436 %5.82
23°
3 ay önce Sağlık

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, kışın özlediğimiz yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı. Renkli görüntüleri ve lezzetleriyle cazip gelen bu meyveler, sağlıklı besinler olmalarına rağmen aşırı tüketildiklerinde zararlı olabiliyorlar.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Damlataş Mevkii'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak 1000 dönümlük ekili araziyi yok etti. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

3 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya gibi depremde önemli hasar alan şehirlere yönelik bir dizi proje başlattıklarını duyurdu. Bu şehirlere 'şehir meydanı' projesi geliştirileceğini belirtti. Özellikle deprem ve afetlerle mücadele alanında ülkenin birinci önceliğinin deprem bölgelerine hazırlık olduğunu ifade etti.

3 ay önce GÜNCEL

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) iş birliği ve QNB Finansbank'ın finansal desteğiyle yürütülen "Doğa Öncüleri Gençlik Programı" kapsamında gerçekleştirilen Ulusal Gençlik Konferansı, büyük bir coşku ve başarıyla tamamlandı.

3 ay önce SAĞLIK

Kuru dut, lezzetli ve besleyici bir atıştırmalık olmanın yanı sıra sağlık açısından da birçok fayda sunar. Doğal olarak tatlı bir lezzete sahip olan kuru dut, içeriğindeki besin maddeleriyle vücudun ihtiyaç duyduğu birçok vitamin, mineral ve antioksidanı sağlar. İşte kuru dutun sağlık üzerindeki olumlu etkileri ve faydaları:

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesinde sağlık personeline Kardiyopulmoner Resusitasyon (CPR) Eğitimi verildi.

3 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Gaziantep'te dehşet veren bir cinayetin perdesi aralandı. Çöp konteynerinde bulunan bir kadın cesedi, Suriye uyruklu Dibe Cevat'a (30) ait olduğu belirlendi. Cinayetin şüphelisi ise kadının kocası olan A.M. (35) olarak tespit edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir sürücü kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek bir apartmanın site duvarından aşağı düştü. Kazada aracında sıkışan sürücü, bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Çakallı Hasanaga Mahallesi'nde, bir yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi ve kazanın ardından bölgeye hızla sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yenışehir Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Gece saatlerinde çıkan yangın, çevredeki vatandaşların dikkatli davranışı ve itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.