• DOLAR 34,20 %0.04
  • EURO 37,90 %-0.53
  • STERLIN 45,59 %-0.53
  • ALTIN 2.918,55 %0.78
  • BİST100 9.578 %-0.91
  • BITCOIN 63.600 %-0.78
  • ETHERIUM 2.622 %-0.67
24°
9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Nevhiz Erayman, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının 89. yılı dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı.

9 ay önce GÜNCEL

6 Şubat depremlerinin ardından bünyesini genişleten Özel Sular Akademi Hastanesi, kalp hastalıkları alanında deneyimli hekimleri bünyesine katarak Kahramanmaraş halkına sağlık hizmetlerini sürdürüyor.

9 ay önce GÜNCEL

Yer bilimci Naci Görür'den Eskişehir, Denizli, Muğla, Erzincan, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş, Hatay, Kocaeli, Osmaniye, Bingöl, Konya, Erzurum, Aydın, Balıkesir, Burdur, Manisa, Hakkari illerine depreme hazır olun çağrısı!

9 ay önce MAGAZİN

Sezgin Bolat, eşinin boşanma sürecinde ortadan kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programa bağlanan bir kişinin iddiasına göre, Adem Bey'in eski karısını para karşılığında başka bir adama verdiği öne sürüldü, bu iddia hem izleyicileri hem de Esra Erol'u şaşırttı.

9 ay önce GÜNCEL

Göksun Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki büyük depremlerin ardından artçı sarsıntıların en yoğun yaşandığı ilçede vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 'Deprem Gerçeği ve Göksun' konulu bir panel düzenliyor.

9 ay önce GÜNCEL

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş'taki son depremlerin ardından Türkiye'de büyük deprem riski taşıyan illeri açıkladı.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta her ay su fiyatlarına yapılan zam, depremzede vatandaşları ekonomik olarak zor durumda bırakıyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri, kasten yaralama suçundan hapis cezası bulunan hükümlü firariyi gözaltına aldı.

9 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta araç sahiplerine zor anlar yaşatan çukur dolu yollarda, asfaltlama çalışmalarına başlandı.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşanan depremin ardından, afetzedeler kadınlar, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda bir araya geldi. Bu kurslarda, depremin izlerini silmek amacıyla çeşitli beceri ve el sanatlarıyla ilgili eğitim alıyorlar.