Adana'nın Çukurova ilçesinde, 1 Eylül'de yaşanan üzücü bir olayda, 8 yaşındaki E.B. isimli çocuğun, ev sahibi M.M. tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi. E.B., anneannesinin evinde bulunduğu sırada, arkadaşlarıyla oynarken topu M.M.'nin balkonuna kaçırdı. M.M., çocuğa "Gel topunu vereyim" diyerek yanına çağırdı ve onu yatak odasına götürerek istismar etti.

Kahramanmaraş Polisinden Operasyon: 6 Uyuşturucu Taciri ve 20 Hırsız Yakalandı! Kahramanmaraş Polisinden Operasyon: 6 Uyuşturucu Taciri ve 20 Hırsız Yakalandı!

M.M., sonrasında çocuğu korkutarak kimseye bir şey söylememesi için tehdit etti. E.B., bu korkuyla eve döndü ve 8 Eylül'de olan biteni anneannesi ve babasıyla paylaştı.

Mahalle sakinleri, M.M.'nin eylemlerini öğrendiklerinde büyük bir öfkeyle sokağa döküldü. Evine taş atan mahalleli, duvarlarına "çocuk tacizcisi" gibi yazılar yazdı. M.M. mahalledeki insanlar tarafından sokakta görünce ağır bir şekilde darp edildi. Hastaneye kaldırılan M.M., tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Baba O.B., olayın ardından oğlunun yaşadığı psikolojik etkileri dile getirerek, M.M.'nin hak ettiği cezayı alması için mücadele ettiklerini belirtti.

Editör: Dilek Nur