Sigara fiyatlarındaki zam furyası hız kesmeden devam ediyor. Philip Morris'in ardından JTI sigara grubuna da 3 TL zam yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "JTI sigara grubuna da 3 TL zam geldi. Zam yağmuru devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Bu zamla birlikte JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 70 TL'ye yükselirken, en ucuzu ise 58 TL oldu. Geçtiğimiz günlerde Philip Morris (PM) grubuna yapılan zamla en pahalı sigara 70 TL, en ucuzu ise 63 TL olmuştu.

Geçen ay da birçok sigara grubuna zam yapılmıştı. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 72 TL, en ucuzu 56 TL; TT sigara grubunun en pahalı sigarası 62 TL, en ucuzu 50 TL; Winston grubunun en pahalı sigarası 69 TL, en ucuzu ise 58 TL olmuştu.

Kamu Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı: İşte Tasarruf Paketinin Detayları! Kamu Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı: İşte Tasarruf Paketinin Detayları!

Sigara fiyatlarındaki bu artışlar, tütün ürünleri tüketenleri ekonomik olarak olumsuz etkiliyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.