Konya'da 2 Yaşındaki Bebek Tarlada Cansız Bulundu! Konya'da 2 Yaşındaki Bebek Tarlada Cansız Bulundu!

Yapılan incelemelere göre, küçük Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Boyun kaslarında ve çene altı bölgelerinde kanama izleri bulundu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın aktardığı bilgilere göre, Narin'in boğulma suretiyle hayatını kaybettiği, boğulan kişilerin ağzından gelen sıvının da amcasının arabasında bulunduğu belirtildi.

Soruşturma kapsamında Narin'in amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran da dahil olmak üzere toplam 11 kişi tutuklandı.

İki Ayrı Rapor Bekleniyor Adli süreçte İstanbul ve Diyarbakır'da iki ayrı rapor bekleniyor. İstanbul'da Narin'in cenazesi üzerinden alınan 91 bulgu detaylı bir şekilde inceleniyor. 23 Eylül'e kadar sonuçların açıklanması bekleniyor. Diyarbakır'da da biyolojik araştırmalar devam ediyor.

Yengeye Tutuklama Talebi Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran, gözaltına alındıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Soruşturma, detayların netleşmesiyle devam ediyor.

Editör: Dilek Nur