"Asrın Felaketi" olarak adlandırılan bu büyük deprem için Kırklareli Valiliği, "Deprem Bölgesine Kurban Bağışı" kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 209 kişi bağış yaparak destek oldu.

Kırklareli Valiliği önünde düzenlenen törende, toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Törene Vali Birol Ekici de katılarak, Kırklareli halkının gösterdiği duyarlılık ve yardımseverliği vurguladı. Vali Ekici, yaptığı konuşmada, Kırklarelililerin zor zamanlarda bir araya gelerek dayanışma içinde olmalarının önemini belirtti.

Whatsapp Image 2024 07 10 At 23.45.10

Kahramanmaraş’ta Korku Dolu Anlar:  5 Yaşındaki Çocuk Gölette Ölümden Döndü! Kahramanmaraş’ta Korku Dolu Anlar: 5 Yaşındaki Çocuk Gölette Ölümden Döndü!

Kırklareli Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mustafa Güçlü de, yardım kampanyasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Birol Ekici başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Güçlü, Kırklareli halkının gösterdiği bu duyarlılığın, depremden etkilenen Kahramanmaraşlılar için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Whatsapp Image 2024 07 10 At 23.45.11

Bu kampanya, Kahramanmaraş ve çevresindeki depremzedelere önemli bir destek sağlayarak, yardımların hızla bölgeye ulaşmasına katkıda bulundu. Kırklareli Valiliği ve halkının bu yardımsever tutumu, diğer illere de örnek olacak nitelikte.

Editör: Dilek Nur