Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinesinde yürütülen çalışmalar, Narin'in bulunma olasılığı olan dört farklı noktada yoğunlaştırıldı. Uydu fotoğrafları ve diğer veriler kullanılarak işaretlenen bu alanlarda, 2 bin personel, iki helikopter ve 48 drone ile 11 bin metrekarelik alan baştan sona taranacak. Bölgenin 8'inci kez taranacağı belirtiliyor.

Kahramanmaraş'ta Minibüsün Kamyonetle Çarpıştığı Kazada 6 Yaralı! Kahramanmaraş'ta Minibüsün Kamyonetle Çarpıştığı Kazada 6 Yaralı!

Özel Ekiplerin Katılımı

Arama-kurtarma, istihbarat, sorgu ve pedagog uzmanlarından oluşan özel bir ekip, 24 saat esasına göre çalışmalara katılıyor. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen özel ekipler de Diyarbakır'a gelerek arama çalışmalarına destek veriyor.

Soruşturma ve Tutuklama Durumu

Narin'in kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 60'tan fazla kişinin ifadesine başvuruldu. Narin'in amcası S.G., "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla tutuklandı. Aile, S.G.'nin suçlu olduğuna inanmadıklarını belirtiyor ve avukatı, tutuklama kararına itirazda bulunacak. İtiraz başvurusu sonrası mahkemenin üç gün içinde karar vermesi bekleniyor.

Editör: Dilek Nur