Kahramanmaraş Edebiyat Yolu’ndaki Tünellerde Çalışmalar Sürüyor Kahramanmaraş Edebiyat Yolu’ndaki Tünellerde Çalışmalar Sürüyor

KASKİ, mülk sahiplerinin kullandıkları mülkler için kendi adlarına abone kaydı yaptırmalarını önemle tavsiye ediyor. Ayrıca, kullanılmayan mülklerin aboneliklerinin kapatılması gerektiğine dikkat çekiyor. Geçici olarak su kullanmayacak abonelerin su hizmetlerini kapattırmaları, su israfını önlemek ve gereksiz maliyetlerden kaçınmak açısından kritik bir önlem olarak belirtiliyor.

Fatura tutarlarında herhangi bir hata fark eden abonelerin, en kısa sürede Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'na veya ilgili KASKİ şube müdürlüğüne başvurmaları gerektiği hatırlatılıyor. Bunun yanı sıra, su sayaçlarının açık, temiz ve aydınlık bir yerde tutulması gerektiği ve kullanım türünde yapılacak değişikliklerin mutlaka kuruma bildirilmesi gerektiği ifade ediliyor.

KASKİ, Genel Müdürlük bilgisi dışında su sayaçlarına herhangi bir müdahale yapılmaması konusunda aboneleri uyarıyor. Yetkisiz sayaç sökme veya tamirat işlemlerinin tespit edilmesi durumunda ilgili kişilere cezai işlem uygulanacağı belirtiliyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, suyun etkin ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için abonelerden bu kurallara uymalarını talep ediyor. Abonelerin olası sorunlarla karşılaşmamaları için bu uyarılara dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

Editör: Dilek Nur