KAFUM Fuar alanında kurulan hayır çarşısı, aralarında İHH temsilciliğinin de bulunduğu 50 sivil toplum kuruluşunun ortak çabasıyla hayata geçirildi. Çarşıdan elde edilecek gelir ve "Gazze'ye Kardeş Payı" hesabı üzerinden toplanan bağışlar, Gazze'ye gıda ve hijyen malzemesi olarak ulaştırılacak.

Whatsapp Image 2024 08 16 At 11.03.54 (2)

Etkinlikte Kahramanmaraşlı kadınlar, evlerinde hazırladıkları tatlı ve yemekleri çarşıdaki stantlarda satışa sundu. İlk günün yemek ve tatlıları İHH tarafından temin edilirken, her gün farklı bir sivil toplum kuruluşu kendi standını açarak Gazze'ye destek için gelir toplayacak. Çarşının sonunda elde edilen tüm gelir, Kahramanmaraş platformu aracılığıyla Gazze'ye gönderilecek.

Mezuniyet Organizasyonu İle Unutulmaz Anılar Sizleri Bekliyor Mezuniyet Organizasyonu İle Unutulmaz Anılar Sizleri Bekliyor

Toplumun dayanışma ruhunu yansıtan bu etkinlik, Gazze halkına umut olmayı ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeyi hedefliyor. Hayırseverlerin desteğiyle Gazze'ye ulaştırılacak yardımlar, zor durumdaki insanların yaşamlarını bir nebze de olsa kolaylaştıracak.

Editör: Dilek Nur