Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri, trafik kurallarını ihlal eden ve bu anları sosyal medya üzerinden paylaşan sürücülere göz açtırmıyor.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında gerçekleştirilen çalışmalarda, tehlikeli sürüş görüntüleri paylaşan 6 araç sürücüsü tespit edildi.

Kahramanmaraş’ta 30 Günlük Altyapı Çalışması!
Kahramanmaraş’ta 30 Günlük Altyapı Çalışması!
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 12 17 At 20.02.32 (1)

Siber Şube Müdürlüğü’nün dijital incelemeleri ile Trafik Jandarması ekiplerinin saha çalışmaları sonucu kimlikleri belirlenen sürücüler hakkında adli süreç başlatıldı.

Whatsapp Image 2025 12 17 At 20.02.33 (1)

Yetkililer, bu tür paylaşımların özendirici olduğu ve trafik güvenliğini ciddi şekilde tehdit ettiğine dikkat çekti.

Whatsapp Image 2025 12 17 At 20.02.33

Amaç: Can ve Mal Güvenliği

Jandarma tarafından yapılan bilgilendirmede, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için denetimlerin aralıksız süreceği, trafik kurallarına uymayan sürücülerle mücadelenin tavizsiz şekilde devam edeceği ifade edildi.