Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında çeşitli türlerde uyuşturucu madde ile kaçak tütün ürünleri ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 3 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 20 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 83,52 gram metamfetamin ve 67 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Bu çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Whatsapp Image 2026 02 23 At 13.08.53

Narkotik ekipleri 21 Şubat 2026 tarihinde düzenledikleri bir başka operasyonda ise 885 adet captagon hap, 229,40 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 0,69 gram sentetik kannabinoid hammaddesi (AMG), 2,73 gram takoz esrar ile 28 adet sentetik ecza hap ele geçirdi.

Emekli Bayram İkramiyesi 2026: Ödeme Tarihi ve Zam Senaryoları
Emekli Bayram İkramiyesi 2026: Ödeme Tarihi ve Zam Senaryoları
İçeriği Görüntüle

Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 19 Şubat 2026 tarihinde yapılan operasyonda 140 bin dal boş makaron ile 20 kilogram kıyılmış tütün bulundu. Bu dosya kapsamında adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklanırken, 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.