Kahramanmaraş’ta altyapı yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Dulkadiroğlu ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında bazı ana arterlerde geçici trafik düzenlemesine gidileceğini duyurdu.
Altyapı yenileme çalışmaları çerçevesinde Yenişehir, Hayrullah ve Bayazıtlı mahallelerinde kanalizasyon ve üstyapı güçlendirme faaliyetleri yürütülüyor. Çalışmaların güvenli şekilde tamamlanabilmesi için belirli bulvarlarda araç trafiğine sınırlama getirildi.
Hayrullah Mahallesi sınırlarında bulunan Azerbaycan Bulvarı ile Kuddusi Baba Bulvarı’nın bazı bölümleri, 23 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak. Bayazıtlı Mahallesi’ndeki Salman Zülkadiroğlu Bulvarı ise 14 Şubat’a kadar araç geçişine kapatıldı.
Yetkililer, sürücülerin uyarı levhalarını dikkate alarak alternatif güzergâhları kullanmalarını istedi.





