Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki alt ve üstyapı imalatlarını güçlendirerek daha ulaşılabilir yerleşim alanları oluşturmayı hedefliyor. Yamaçtepe Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla, KASKİ tarafından yenilenen altyapının ardından yol genişletme işlemleri tamamlandı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu sürecin ardından asfalt serim işlemlerine geçerek yolu yeniliyor.

Yamactepe 7

Muhtar Can: “Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”

Yamaçtepe Mahalle Muhtarı Muhammet Anıl Can, yapılan çalışmaların önemine değinerek, “9301. Sokak, dar olması sebebiyle araç trafiğini olumsuz etkiliyordu. Ayrıca mevcut yol deforme olduğu için ulaşım standardı oldukça kötüydü. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettik. Sayın Fırat Görgel’in talimatlarıyla hem yol genişletildi hem de asfaltı yenileniyor. Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Muhammet Anil Can

Mahalle Sakinlerinden Destek Yorumları

Mahalle sakinlerinden Hızır Yücel, “Başkanımız seçim öncesinde verdiği sözleri bir bir tutuyor. Fırat Görgel Başkanımız, bu yolun yenileneceğini söylemişti ve şimdi bunu gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Bölge esnafı Durdu Bıyıklı ise, “Mahallemize ulaşımı sağlayan bu yol, ekiplerin hızlı ve etkin çalışmaları sayesinde çok güzel bir şekilde yenileniyor. Fırat Görgel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yamactepe 8

Gençlere Müjde: Kahramanmaraş'ta Toplu Taşımada 70 Dakika Ücretsiz Aktarma Gençlere Müjde: Kahramanmaraş'ta Toplu Taşımada 70 Dakika Ücretsiz Aktarma

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür projeleri, şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirmeyi ve trafik akışını düzenlemeyi amaçlıyor. Mahalle sakinleri, yapılan yatırımlardan büyük memnuniyet duyuyor ve bu çalışmaların devamını bekliyor.

Editör: Dilek Nur