Kahramanmaraş’ta hava şartları sertleşiyor! 19 Mart Çarşamba günü kent genelinde kuvvetli rüzgârın etkili olması beklenirken, Meteoroloji uzmanları fırtına ihtimaline karşı uyarılarda bulundu.

Özellikle Dulkadiroğlu, Elbistan, Göksun ve Onikişubat ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren rüzgârın saatte 60 km’yi aşabileceği belirtiliyor. Şiddetli rüzgârın gece boyunca sürebileceği ve çatı uçması, tabelaların devrilmesi gibi riskler taşıdığı ifade ediliyor.

Mart Kapıdan Baktırdı! Kahramanmaraş’ta Hava -1 Dereceye Düşecek! Mart Kapıdan Baktırdı! Kahramanmaraş’ta Hava -1 Dereceye Düşecek!

Yetkililer, vatandaşların tedbirli olmalarını, dış mekânlardaki eşyalarını güvenli hale getirmelerini ve araçlarını devrilebilecek objelerden uzak noktalara park etmelerini tavsiye etti. Belediyenin acil müdahale ekipleri teyakkuz halinde olacak. Acil durumlar için 112 ve ALO 153 hattı vatandaşların hizmetinde olacak.

Yagis-5

Editör: Haber46 46