Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen olayda, bir otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple Kumaşır Gölü’ne düştü. Araçta bulunan kişiler kendi imkanlarıyla sudan çıkarak olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre olay, Onikişubat ilçesi sınırlarında bulunan Kumaşır Gölü çevresinde yaşandı. Seyir halindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak göle savruldu. Kazanın ardından araç kısa sürede suya gömülürken, içerisinde bulunan kişiler kendi çabalarıyla araçtan çıkmayı başardı.

Whatsapp Image 2026 06 16 At 16.54.39 (1)

Kahramanmaraş'ta Acı Kaza! 17 Yaşındaki Ramazan Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Acı Kaza! 17 Yaşındaki Ramazan Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemleri alırken, gölde kalan aracın çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Whatsapp Image 2026 06 16 At 16.54.39

İtfaiye ekiplerinin titizlikle yürüttüğü operasyon sonucunda otomobil bulunduğu noktadan çıkarılarak kıyıya çekildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmaması ise büyük bir teselli oldu.

Yetkililer, otomobilin göle düşmesine neden olan olayın aydınlatılması için inceleme başlatıldığını bildirdi.