Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarına damgasını vuracak etkinlik takvimine bir yenisini daha ekliyor. 1 – 31 Ağustos tarihleri arasında KAFUM’da düzenlenecek Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, 1 Ağustos Cuma akşamı kapılarını açıyor.

Kahramanmaraş'ta Elektrikler Kavurucu Sıcaklara Dayanamadı
Kahramanmaraş'ta Elektrikler Kavurucu Sıcaklara Dayanamadı
İçeriği Görüntüle

Saat 16.00 itibarıyla fuar alanında başlayan etkinliklerde çocuklar için atölyeler, zeka oyunları, maskot karakterler ve balon gösterileri düzenlenecek. 22.00’ye kadar sürecek etkinlikler boyunca minikler doyasıya eğlenecek.

Saat 20.30’da sahneye çıkacak olan Minyatür Murat ve DJ SyroBell, müzik ve interaktif gösterileriyle hem çocuklara hem yetişkinlere neşeli anlar yaşatacak.

K (4)-8

Gecenin en çok beklenen ismi ise saat 21.00’de sahnede olacak. Rap müziğin efsanevi ismi Ceza, açılış konseriyle Kahramanmaraşlılara müzik şöleni yaşatacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, fuarın her gün farklı etkinliklerle devam edeceği ve tüm halkın davetli olduğu vurgulandı. Detaylar ve takvim için: kahramanmaras.bel.tr