Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliği kapsamında 27 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında 4 ilçede 30 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek. Çalışmalarla ulaşım konforunun ve yol güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

135 Kilometrelik Yol Yenilendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından mayıs ayında başlatılan asfalt seferberliği kapsamında bugüne kadar 135 kilometrelik yol ağı sıcak asfaltla yenilendi.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla, kullanım ömrünü tamamlayan yollar modern asfaltla buluşturulurken, şehir genelindeki ulaşım altyapısı daha güvenli ve dayanıklı hale getiriliyor.

Asfalt Seferberliği (10)

Bu Hafta 30 Farklı Noktada Asfalt Serimi Yapılacak

Haftalık çalışma programına göre 27 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Dulkadiroğlu, Onikişubat, Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde toplam 30 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Ekipler, belirlenen güzergâhlarda yoğun mesai harcayarak yolları modern ulaşım standartlarına uygun hale getirecek.

Asfalt Seferberliği (5)

Dulkadiroğlu'nda Kapsamlı Çalışma

Program kapsamında Dulkadiroğlu ilçesinde Aslanbey, Bahçelievler ve Mehmet Akif mahallelerindeki çok sayıda sokakta asfalt serimi yapılacak.

Ayrıca Maksutuşağı Grup Yolu, Trabzon Bulvarı ve Şeyh Adil Caddesi de sıcak asfaltla yenilenecek.

Asfalt Seferberliği (8) (1)

Onikişubat, Pazarcık ve Elbistan da Programda

Onikişubat'ta Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde üç sokakta, Pazarcık'ta Çamlıtepe Mahallesi'nde altı sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Elbistan'a Yeni Ulaşım Atağı! 2,5 Kilometrelik Bulvar Yenileniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir'den Elbistan'a Yeni Ulaşım Atağı! 2,5 Kilometrelik Bulvar Yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Elbistan'da ise Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı, haftalık asfalt programı kapsamında yenilenecek güzergâhlar arasında yer alıyor.