Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Esenceli Caddesi ile 10011 ve 10002. Sokakların ardından ekipler şimdi de altyapısı tamamlanan 10004. Sokak’ta sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş'ta altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakların üstyapısının yenilenmesine devam ediliyor.

Ballıca Mahallesi (3)-1

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışma yürüttüğü noktalardan biri de Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Ballıca Mahallesi oldu.

Mahallede etaplar halinde sürdürülen çalışmalar kapsamında 10004. Sokak sıcak asfaltla kaplanıyor.

Ballıca Mahallesi (6)

Ballıca'nın yolları etap etap yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Ballıca Mahallesi'nde daha önce Mehmet Esenceli Caddesi başta olmak üzere 10011 ve 10002. Sokaklarda sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirdi.

Ekipler şimdi ise altyapı çalışmalarının tamamlandığı 10004. Sokak'ta asfalt serimini sürdürüyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla mahallede ulaşım standardının yükseltilmesi ve sürücülere daha konforlu ulaşım imkânı sağlanması hedefleniyor.

Ballıca Mahallesi (7)

Muhtar Ay: “Bütün sokaklarımızın asfaltla buluşması bizi mutlu etti”

Ballıca Mahalle Muhtarı Muammer Ay, altyapı çalışması gerçekleştirilen sokakların sıcak asfaltla yenilendiğini belirtti.

Kahramanmaraş’ta 40 milyon TL’lik yol tamamlandı: 14 bin ton asfalt kullanıldı
Kahramanmaraş’ta 40 milyon TL’lik yol tamamlandı: 14 bin ton asfalt kullanıldı
İçeriği Görüntüle

Ay, “Ballıca Mahallemizde altyapı çalışması yapılan sokaklarımızın tamamını asfalt ile buluşturuyor. Bütün sokaklarımızın sıcak asfalt ile buluşması bizleri çok mutlu etti” diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Hacı Esenceli de altyapının ardından yolların düzenlendiğini belirterek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.