Kahramanmaraş'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde düzenlenen şenlik alanında yaşandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Şişme oyun alanları, yüz boyama etkinliği, spor aktiviteleri ve eğlenceli gösterilerle renklenen bayram kutlamalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de katıldı.

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Yıldırım Düştü: 1 Şehit! Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Yıldırım Düştü: 1 Şehit!

Başkan Görgel, çocuklarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Şenlik alanını ziyaret eden Başkan, miniklerle yakından ilgilendi ve onların neşesine ortak oldu. Ebeveynlerle sohbet eden Görgel, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerle ilgili memnuniyetini dile getirdi.

Bayram coşkusunu değerlendiren Başkan Görgel, "23 Nisan, hepimiz için çok özel. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bir gün. Yarınlarımızı büyük bir güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı bugün. Bizler de çocuklarımızın bugün daha güzel vakit geçirmesi için böyle bir organizasyon düzenledik. İnşallah yavrularımıza yönelik sosyalleşme ve spor alanlarının sayısını daha da artıracağız. Bu noktada inşallah yeni Kahramanmaraş'ı hep birlikte inşa edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.