Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Garnizon Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Kadir Çelik, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, ilçe belediye başkanları ve çeşitli siyasi parti ve STK temsilcilerinin de katıldığı ziyaretle, şehitlerin kabirleri başında dualar edilip karanfiller bırakıldı. Başkan Görgel, şehit yakınlarıyla da sohbet ederek onların acılarını paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şehir protokolümüzle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliğimizi ziyaret ederek aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla yâd ettik. Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz."

Kahramanmaraş Yaylaları, 400 Bin Küçükbaş Hayvanla Ekonomiye Süt ve Peynir Kazandırıyor Kahramanmaraş Yaylaları, 400 Bin Küçükbaş Hayvanla Ekonomiye Süt ve Peynir Kazandırıyor

Sehitlik Ziyareti 5

Anma Programına Davet

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenecek çeşitli etkinliklere vatandaşları davet eden Başkan Fırat Görgel, etkinliklerin programını şu sözlerle duyurdu:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli anma programlarımız olacak. Saat 19.30’da Onikişubat Parkı’ndan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Akabinde ise Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi bahçesinde anma programlarımız devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi anma programımıza bekliyoruz."

Whatsapp Image 2024 07 15 At 14.57.47

Etkinlikler ve Anma Töreni

Anma töreni kapsamında, 15 Temmuz şehitleri ve demokrasiye olan bağlılık vurgulanacak. Onikişubat Parkı'ndan başlayacak kortej yürüyüşü, Kahramanmaraş halkının birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha ortaya koyacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde devam edecek etkinlikler, vatandaşların yoğun katılımıyla anlam kazanacak.

Editör: Dilek Nur