Kahramanmaraş'ta Deprem Mağduru Mehmet Tuzcu Anılarını Zihninde Yaşatıyor! Kahramanmaraş'ta Deprem Mağduru Mehmet Tuzcu Anılarını Zihninde Yaşatıyor!

Kahvaltı programına Serik Kaymakamı sayın Cemal Şahin, Serik Devlet Hastanesi Başhekimi sayın Serkan Kurt, Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimi, Serik’te yaşayan Kahramanmaraşlılar ve Serik halkı katıldı.

Hasibe Temiz ve Antalya’dan kahvaltı programına katılan Veysel Yalvaç ve Kenan Çakmak’ın yöresel türküleri ile mini bir konser gerçekleşti.

Söz alan Serik Kaymakamı Cemal Şahin; Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, böyle bir birliktelikten memnun olduğunu, dayanışmanın artırılması gerektiğini ifade etti.

Dernek Başkanı Mehmet Yıldız ise bu etkinlikte emeği geçen ve pazar günü buraya gelip katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Daha güzel ve böyle kalabalık programlar için çalışacaklarını söyledi. 

Konuşmaların ardından davetliler kahvaltı eşliğinde muhabbet ederek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Buluşma anısına toplu fotoğraf çekildikten sonra, Kahramanmaraşlı hemşeriler birbirlerini tanıtarak, kaynaşma içerisinde sohbet ile birlikteliklerini sergilediler. 

Editör: Editör 46