Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 6 Şubat depremlerinde Yavaş ve Aksu'nun gösterdiği yardımların asla unutulmadığını vurguladı.

Yardımseverlik Vurgusu

Kahramanmaraş’ta yapılan ziyaret sırasında Ünal Ateş, Yavaş’ın şehrin en zor döneminde uzattığı yardım elini hatırlattı. “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay, deprem sırasında yaptıkları yardımlarla bizim yanımızda oldular. Bu yardımları asla unutmadık,” dedi.

Kahramanmaraş'ta Yıkılan Ezgi Apartmanı Faciasında 7 Kamu Görevlisine Yargı Yolu Açıldı! Kahramanmaraş'ta Yıkılan Ezgi Apartmanı Faciasında 7 Kamu Görevlisine Yargı Yolu Açıldı!

Gazi̇antep Sanko Üniversitesi Hastanesi (37)

Destek Sözleri

Başkan Mansur Yavaş ise Kahramanmaraş’ta yaşanan yıkıma dikkat çekerek, “Hangi partiden olursa olsun, yardım talebinde bulunan tüm belediyelerin yanında olacağız,” ifadelerini kullandı. Yavaş, birlik ve beraberlik mesajı vererek, depremin yaralarını sarmak için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

Gazi̇antep Sanko Üniversitesi Hastanesi (36)

Kahramanmaraş’ın Yeniden İnşası

Yavaş, Kahramanmaraş’ın yeniden inşası için yapılacak projelere destek olma sözü vererek, “Bu şehir, güçlü bir geçmişe ve umut dolu bir geleceğe sahip. Bizler de bu geleceği birlikte inşa edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur