Kahramanmaraş İstiklalspor’un Kırıkkale Spor FK’yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı protokolden takip eden Başkan Görgel, maç sırasında tribünlerden gelen "Stadyum istiyoruz!" tezahüratlarına kayıtsız kalmadı. Taraftarlarla buluşan Görgel, "Bu şehir hak ettiğini alacak!" diyerek stadyum projesine dair net mesajlar verdi.
Yeni Tesis İçin Çalışmalar Tamamlandı
Stadyum projesinin son aşamaya geldiğini belirten Başkan Görgel, Merkez Spor Kompleksi içerisinde yeni bir tesisin yapımına başlandığını duyurdu. Bu tesis, yeni stadyum tamamlanana kadar şehrin futbol takımları için geçici bir çözüm olacak.
Proje hakkında detaylar paylaşan Görgel, şunları söyledi:
📌 4 bin kişi kapasiteli iki tribün inşa edilecek.
📌 Futbol sahası doğal çim olacak.
📌 Mevcut atletizm pisti yenilenecek.
📌 Modern hakem ve sporcu odaları yapılacak.
📌 Tesis, sosyal donatılarla desteklenecek.
“Şehrimiz Bunu Hak Ediyor”
Maç sonunda galibiyet sevincini taraftarlarla paylaşan Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ın güçlü bir spor altyapısına ihtiyacı olduğunu vurguladı. Tribündeki coşkulu atmosferden etkilendiğini dile getiren Görgel, futbolun birleştirici gücüne dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
🗣️ “Bu şehir, böyle güzel atmosferlere ihtiyaç duyuyor. İnşallah spor tesislerimizi daha da genişleteceğiz. Kahramanmaraş gerçekten bunu hak eden bir şehir.”