Kahramanmaraş Büyükşehir'den Duyuru: 1 Ay Trafiğe Kapalı! Kahramanmaraş Büyükşehir'den Duyuru: 1 Ay Trafiğe Kapalı!

Ülke genelinde hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara, İç Ege, Akdeniz (Antalya kıyıları hariç), İç Anadolu, Karadeniz, Erzincan, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Rize, Artvin, Ardahan, Adana ve Mersin’in kuzey bölgelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli, Batı Karadeniz kıyılarında ise çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Güney Ege kıyılarında rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli şekilde (40-60 km/saat) esmesi öngörülüyor.

Akdeniz bölgesinde, Antalya kıyıları dışında, parçalı ve yer yer çok bulutlu hava koşulları hakim olacak. Bölgede yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Adana ve Mersin’in kuzeyi ile Kahramanmaraş’ın batı bölgelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Vatandaşların, olası olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları tavsiye ediliyor.

Editör: Dilek Nur