Adana’da düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz Sultan Aksoy, Kemal Bozkurt ve Abdülsamet Şahin, geleneksel lezzetlerimizi Modern Türk Mutfağı anlayışıyla yeniden yorumladı. Ekibimiz, Kırmızı pancarlı cevizli tarhana çorbası, Sumak ekşili yoğurtlu paşa kebabı, Salepli ve mezda sakızlı Paris Brest yemekleriyle jüri üyelerinden tam not aldı.
Mersin, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’den 34 okulun katıldığı yarışmada rakiplerini geride bırakan öğrencilerimiz, Akdeniz bölge birincisi olarak İstanbul'da düzenlenecek Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Okul yönetimince “Bu büyük başarının mimarları olan öğrencilerimizi, onları yarışmaya hazırlayan Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Melek Mahan’ı ve destekleriyle yanlarında olan Müdür Yardımcımız Burcu Durak’ı tebrik ediyoruz.
Ayrıca yarışmaya katkılarından dolayı Mado Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri AŞ’ye ve Yenice Bizim Kasap’a teşekkür ederiz.
Şimdi sırada İstanbul’daki Türkiye finali var! Öğrencilerimize ve Melek Mahan Öğretmenimize güveniyoruz.” Denildi.
HABER: OĞUZ KARAKOÇ