Kahramanmaraş İstiklalspor Taraftarlarına Yönelik Eleştirilere Halil Yaman’dan Tepki Kahramanmaraş İstiklalspor Taraftarlarına Yönelik Eleştirilere Halil Yaman’dan Tepki

Daha önce Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönderilen yazıda, Batıpark Sahası'nda süren tribün ve tuvalet inşaatı nedeniyle güvenlik zafiyeti oluşabileceği gerekçesiyle saha, profesyonel maçlara kapatılmıştı. Bu durum, her iki takımın da sahasız kalmasına neden oldu.

Bu kapsamda maçların, Şehirlerarası Otogar arkasında bulunan Merkez Spor Kompleksi'nde oynanmasına karar verildi. İstiklalspor, 29 Eylül Pazar günü Zonguldakspor ile bu sahada karşı karşıya geldi. Ancak Merkez Spor Kompleksi'nin zemininin profesyonel maçlara uygun olmaması ve futbolcuların sakatlanma riskinin yüksek olması nedeniyle İstiklalspor, kalan iç saha maçlarını Kırıkhan’da oynama kararı almıştı. Fakat TFF, bu kararı onaylamadı.

Kahramanmaraş İstiklalspor ve Kahramanmaraşspor, iç saha maçlarını Merkez Spor Kompleksi'nde oynamaya devam edecek. Öte yandan, İstiklalspor kulüp yönetimi Kırıkhan'da oynama taleplerini yeniden değerlendirilmesi için TFF'ye bir dilekçe daha sunacak ve kararın sonucunu bekleyecek.

Bu gelişmeler, her iki takımın taraftarları tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle sahasız kalmanın ve uygun bir oyun alanı bulamamanın, takımların performansını nasıl etkileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Dilek Nur