Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, 2024/2025 Eğitim öğretim dönemi İlköğretim haftası kapsamında bir mesaj yayımladı, Baydur mesajında şu ifadelere yer verdi:

Unutulmaz Tatil Anıları Biriktirebileceğiniz Mavi Turlar Unutulmaz Tatil Anıları Biriktirebileceğiniz Mavi Turlar

“Değerli öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrenciler,
2024-2025 eğitim öğretim yılına büyük bir heyecan ve coşkuyla başlıyoruz! İlköğretim Haftası, yeni bir başlangıcın, taze umutların ve parlak hedeflerin işaretidir. Türkiye Yüzyılı'nın eğitim vizyonu doğrultusunda, geleceği inşa edecek olan genç nesillerimizi en donanımlı şekilde yetiştirmeye kararlıyız. İlköğretim, hayatın en önemli dönemi; bilgi, sevgi ve dayanışmanın tohumlarının atıldığı, geleceğin şekillendiği bir yolculuktur. Öğretmenlerimizin fedakârlıkları ve velilerimizin destekleriyle çocuklarımızın başarılarını hep birlikte kucaklayacağız.
Sevgili öğrenciler, sizler Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek gücümüzsünüz! Bu yıl, hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışacak, keşfedecek ve başarıya ulaşacaksınız. Hep birlikte yeni başarılara imza atacağımız, mutluluk ve gurur dolu bir yıl bizleri bekliyor.
İlköğretim Haftamız kutlu olsun, yolumuz açık, geleceğimiz parlak olsun!” dedi.
HABER: Oğuz KARAKOÇ

Editör: Dilek Nur