Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’e Yeni Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’e Yeni Ulaşım Yatırımı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü ulaşım ve altyapı yatırımlarına Göksun’da da devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ayhan Taner Ekici Bulvarı’nda yürüyüş yolu imalatına başladı.

Yürüyüş Yolu İmalatı (3)

İlçede daha önceki yıkım çalışmalarında hasar gören kaldırımlar, modern standartlara uygun olarak yenileniyor. Çalışmalar kapsamında caddenin eksik kısımlarına bazalt taş kaplamalı yürüyüş yolları inşa ediliyor. Böylece hem estetik açıdan daha düzenli hem de yaya trafiği için daha güvenli bir güzergâh oluşturuluyor.

Yürüyüş Yolu İmalatı (4)

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla Göksunlu vatandaşların günlük yaşamında daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayacağı belirtildi.