Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin merkezinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. Sefer Hoca, Çakır Hoca ve Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddeleri, yaklaşık 35 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilenerek sıcak asfaltla kaplanıyor.

Afsin 2-2

Kahramanmaraş'ta Bozulan Yürüyüş Yolları Yeniden Düzenleniyor Kahramanmaraş'ta Bozulan Yürüyüş Yolları Yeniden Düzenleniyor

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, şehir merkezinin ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor. Proje kapsamında, 12 bin ton asfalt serilmesi planlanıyor.

Afsin 3-1

Büyükşehir Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımıza 11 ilçemizde kesintisiz bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda Afşin ilçe merkezimizde de çalışmalarımıza başladık. Yatırım programı dahilinde ilçelerdeki çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bu yenileme çalışmaları, bölge sakinleri için daha konforlu bir ulaşım deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Editör: Dilek Nur