KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle ilçeye 20 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşa edilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde şehre sağlanan 12 milyar TL'lik kaynakla sürdürülen altyapı çalışmaları, şehrin farklı bölgelerinde olduğu gibi Afşin'de de hız kesmeden devam ediyor.

Afsin 1-2

Yeni proje kapsamında, Afşin ilçe merkezindeki kanalizasyon ve yağmursuyu problemleri tamamen çözüme kavuşturulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, yapılan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Görgel, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde ağır hasar gören altyapımızı adım adım yeniliyoruz. Şehir genelinde yoğun bir altyapı çalışması sürdürüyoruz. Afşin’de de kanalizasyon ve yağmursuyu sorunlarını çözmek amacıyla 20 kilometrelik bir hattın yapımına başladık. Bu 40 milyon TL’lik yatırım, ilçe merkezinde zaman zaman yaşanan altyapı sıkıntılarını ortadan kaldıracak" dedi.

Kahramanmaraş'ta Yeni Bağlantı Yolu ve Kavşak Hizmete Sunuldu! Kahramanmaraş'ta Yeni Bağlantı Yolu ve Kavşak Hizmete Sunuldu!

Afsin 3

Görgel, bu dev projenin Afşin için büyük bir adım olduğunu belirterek, "Çalışmalarımız hızla devam ediyor ve tamamlandığında Afşin merkezinde altyapı sorunları tarihe karışacak. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur