Olay, dün akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan evlerinde meydana geldi. Kamil Yılmaz, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine deliye dönen Kamil Yılmaz, eline aldığı silahla anne ve babasına ateş açtı. Silah seslerini duyan 13 yaşındaki kız kardeşi A.D.Y., odaya girdiğinde anne, baba ve ağabeyini kanlar içinde buldu. Küçük kız, büyük bir şok yaşadıktan sonra hemen yetkililere haber verdi.

Sağlık ve Polis Ekiplerinin Müdahalesi

Olay yerine hızla çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı halde bulunan Kamil Yılmaz ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aileden Geriye Kalanlar

Sosyal Medyada Mutlu Anılar

Kamil Yılmaz ve Sevilay Yılmaz çiftinden geriye sosyal medyada paylaştıkları mutlu aile fotoğrafları kaldı. Anne Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere uğurlarken öptüğü, baba Hikmet Yılmaz'ın iş yerinde evladına sarıldığı fotoğraflar görenleri derinden etkiledi.

Suç Makinesi 16 Yaşındaki Kız, Dayısının Boğazını Keserek Öldürdü! Suç Makinesi 16 Yaşındaki Kız, Dayısının Boğazını Keserek Öldürdü!

Küçük Kızın Durumu

Ailesini kaybeden 13 yaşındaki kız çocuğu A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve soruşturma kapsamında aile üyeleri ve yakınlarıyla görüşmeler yapılıyor.