Kahramanmaraşlılar Zamlarla Boğuşuyor: Su Fiyatları Yine Arttı Kahramanmaraşlılar Zamlarla Boğuşuyor: Su Fiyatları Yine Arttı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Sevdilli Mahallesi'nde bulunan Bektaş Özbek İlk ve Ortaokulu, hayırsever iş insanı İbrahim Usta'nın katkılarıyla yeniden onarılarak eğitim-öğretime hazır hale getirildi. 16 derslikli okul, depremde gördüğü hasarın ardından yapılan kapsamlı onarım çalışmaları sayesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yetiştirildi.

Whatsapp Image 2024 08 27 At 23.04.03

Okulun onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından İbrahim Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Usta, memleketi Elbistan'a böyle bir katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, okulun öğrencilerle buluşmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, İbrahim Usta ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, hayırsever iş insanına memlekete kazandırdığı bu değerli eser için teşekkür etti. Baydur, bu tür katkıların eğitim camiası için son derece önemli olduğunu vurguladı. 

Haber : Oğuz KARAKOÇ

Editör: Dilek Nur