• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • STERLIN 45,23 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
19°

Onikişubat Haberleri

Onikişubat haberleri ve güncel Onikişubat gelişmeleri, Onikişubat ile ilgili tüm video, Onikişubat fotoğrafları ve Onikişubat haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Tekerek Mahallesi'nde yer alan 12 Şubat Parkı'nda üzücü bir kaza meydana geldi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ve Andırın ilçelerinde bugün gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Şazibey Mahallesi’nde bir iş yerinde çıkan yangın, ciddi maddi hasara yol açtı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde Bağ Evinde Yangın: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinin Kavlaklı Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 1,5 kilometrelik ana arterin asfaltını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri, bu...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Kumaşır Mahallesi'nde, iki katlı bir binanın alt katında çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, Vadi Mahallesi Sümbüllü rampasında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat’ta Maarif ve Üngüt mahallelerinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 31 Temmuz Gecesi İçmesuyu Kesintisi Uyarısı: Onikişubat ve Dulkadiroğlu’ndaki 18 Mahalle Etkilenecek!

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, Fırnız mevkiinde dün gece başlayan orman yangını, ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda sabahın ilk ışıklarıyla kontrol altına alındı....