• DOLAR 34,30 %0.13
  • EURO 37,27 %0.09
  • STERLIN 44,76 %0.09
  • ALTIN 2.999,92 %0.15
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 69.220 %1.79
  • ETHERIUM 2.738 %3.18
10°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sahte altın üreten ve satan bir şebeke, Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından gerçekleştirilen operasyonla çökertildi.

Ekonomi

Kahramanmaraş’ta, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından yapılan son düzenleme ile su fiyatlarına bir zam daha yapıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta milli mücadelemizin unutulmaz kahramanı Arslan TOĞUZATA'nın oğlu Mahmut TOĞUZATA ,Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde babasının adıyla açılan Toğuzata İlkokulu'nu ziyaret etti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan cinsiyet eşitliği endeksinde muhtemel eğitim süresi açısından orta seviyede yer aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir piknik sırasında yaşanan trajik bir olay, 20 yaşındaki genç Hamza Neccar'ın boğulmasıyla sonuçlandı.

Ekonomi

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Kalekaya Mahallesi, fındık üretimiyle Karadeniz Bölgesi'ni aratmayan bir başarıya ulaştı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, otomobiliyle sulama kanalına düştü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta Fren Arızası Nedeniyle Tır Devrildi: Sürücü Ağır Yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Dün Gece Saatlerinde Meydana Gelen Minibüs Kazasında 9 Kişi Yaralandı.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 20 Eylül 2024 tarihinde Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bazı bölgelerin rezerv yapı alanı olarak ilan...

Ekonomi

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi, Türkiye'nin defne ihracatında önemli bir konumda bulunuyor. Her yıl yaklaşık 2 bin ton defne yaprağının toplandığı bölge,...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Sahipsiz Köpek Öğrenciye Saldırdı: Güvenlik Kamerasına Yansıyan Korku Dolu Anlar...