Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, iki takım da ilk yarıda sert ve mücadeleci bir futbol sergiledi. Denizlispor, tecrübeli oyuncularıyla etkili ataklar geliştirse de, savunmayı aşmayı başaramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci Yarıda Akedaş İstiklal Spor’un Üstünlüğü:
Akedaş İstiklal Spor, ikinci yarıya daha kontrollü başladı ve 72. dakikada Kamil İçer’in golüyle öne geçti. Bu golün hemen ardından, 74. dakikada Ali Han Tunçer’in attığı golle farkı 2-0'a çıkardı. Karşılaşmanın son anlarında Muhammed Akarslan (87. dakika) ve Arda Yumurtacı (90. dakika) skoru 4-0’a taşıyan golleri attı.

Denizlispor'un Kötü Gidişatı Sürüyor:
Denizlispor, bu mağlubiyetle birlikte üst üste üçüncü yenilgisini alarak gol atma başarısı gösteremedi. Bu sonuçla düşme hattına yaklaşan Denizlispor, taraftarlarından tepki aldı.

Bu galibiyetle Akedaş İstiklal Spor, puanını 16’ya yükselterek lider Mardin 1969 ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Kahramanmaraşspor ve İstiklalspor Sahasız Kaldı! Kahramanmaraşspor ve İstiklalspor Sahasız Kaldı!

Maçın Bilgileri:

  • Stadyum: Denizli Atatürk
  • Hakemler: Egemen Artun, M. Çölgeçen, Buğra Can Semercioğlu
  • Denizlispor: Ertuğrul Bağ, Ramazan Karakurt, Kemal Çetinkaya, Melih Kemal Pelen, Emir Dinç, Mustafa Naza, Berkant Gündem, Alaattin Öner, Yusuf İnanır, Alihan Kalkan, Deniz Kodal
  • Akedaş İstiklal Spor: Kıvanç Küçükkarış, Kerem Kaya, Ertuğrul Kurtuluş, İbrahim Has, Sadık Baş, Muhammed Akarslan, Savaş Yorulmaz, Hakan Yeşil, Reşo Akın, Uğur Mustafa Türk, Ali Han Tunçer
  • Goller: Dk. 72 Kamil İçer, Dk. 74 Ali Han Tunçer, Dk. 87 Muhammed Akarslan, Dk. 90 Arda Yumurtacı (Akedaş İstiklal Spor)
  • Sarı Kartlar: Dk. 50 Melih Kemal Pelen, Dk. 88 Oğuzhan Sarı (Denizlispor)

Akedaş İstiklal Spor, aldığı bu farklı galibiyetle şampiyonluk yolunda güçlü bir adım daha atmış oldu.

Editör: Dilek Nur