• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • STERLIN 45,36 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
22°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde hafriyat yüklü kamyon devrildi, sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Suçüstü Yakalanan Üç Şüpheli Tutuklandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Fetih Bulvarı'nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışması tamamlandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş dahil olmak üzere 19 ilde gerçekleştirilen "Düğüm-1" operasyonları sonucunda, nitelikli dolandırıcılık suçlarıyla ilgili 88 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen orman yangını, hızlı müdahale sayesinde yaklaşık 3 saat içinde kontrol altına alındı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Birlik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Kuzugüden,...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, cenaze yemeklerinin artık sunulmayacağına dair bir karar alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Memişkahya Mahallesi'nde, dikkatsizlik sonucu meydana gelen otomobil ile tır çarpışmasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'nde arızayı gidermek için vinç yardımıyla elektrik direğine çıkan bir tamirci, operatörlerle yaşadığı tartışma sonucu...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Gaziantep yolu üzerinde faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın, maddi hasara yol açtı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Onikişubat ilçesi, Kocabeyli Camii civarında bir sürücü kontrolünü kaybederek otomobiliyle bir evin duvarına çarptı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Hacıbebek Mahallesi'nde bir hafriyat kamyonu kontrolünden çıkarak devrildi.